Jófogás – Apróhirdetés APK Full Download

 • Posted by:
 • Posted on:
 • Category:
  Apps, ShoppingApps, Shopping
 • System:
  Unknown
 • Price:
  USD 0
 • Views:
  1 views

Download APK

This is about Jófogás – Apróhirdetés 5.0.13 for PC and i have file of Free Download Jófogás – Apróhirdetés 5.0.13 APK than you can explore the download link below. So, if you want to get this amazing file APK about Jófogás – Apróhirdetés APK Full Download, just click -the download APK button- below.

This APK file was upload at October 12, 2021 upload by com.schibsted.iberica.jofogas admin in Shopping category. Published by Google Commerce Ltd, Jófogás – Apróhirdetés now has a 1,000,000+ times download on Android Play Store. Jófogás – Apróhirdetés is Shopping category Android app with 4.6 rating with 190968 number of vote. You can download Jófogás – Apróhirdetés 5.0.13 APK with _com.schibsted.iberica.jofogas.apk filename below. Jófogás – Apróhirdetés 5.0.13 APK Latest Version Update in October 12, 2021.

Adásvétel gyorsan és egyszerűen mobilról is: a Jófogás alkalmazásával szinte bárhol és bármikor meghirdetheted az eladásra szánt termékeidet, vagy akár vásárolhatsz valamit, amire épp szükséged van. Böngéssz a több, mint egymillió új, vagy használt termék között!

Keresőnk segítségével kereshetsz országosan, szűkítheted a keresésedet régióra vagy településre is, egyéb keresési funkcióink segítségével pedig tovább pontosíthatod a találatok listáját. Ha megtetszett egy termék a fotója alapján, akkor használd a bizonyos kategóriákban már elérhető “Hasonló hirdetések megtekintése” gombot, és böngéssz a megjelenő hirdetések között.

Megvásárolnál egy terméket, vagy kérdésed van az eladó felé? Az alkalmazás segítségével több módon is felveheted a kapcsolatot a hirdetés feladójával: felkeresheted telefonon, SMS-ben, vagy írhatsz neki a Jófogás saját üzenetküldőjén keresztül is.

Eladnál valamit? Hirdesd meg terméketed a 9 kategória egyikében, és tölts fel fotókat egyszerűen, közvetlenül a mobilodról! A Jófogás alkalmazásával nemcsak feladhatod a hirdetésedet, de bármikor szerkesztheted is, vagy vásárolhatsz hozzá kiemelést. A termék házhozszállítását is megoldhatod különböző csomagküldő szolgáltatásaink segítségével.

A Jófogás online piacterén a klasszikus apróhirdetések (mint például divatáruk, szerszámok, sportszerek, baba-mama holmik) mellett böngészhetsz ingatlanok, járművek és álláshirdetések között is.

Miben segíthet neked az alkalmazás?
-Gyors regisztráció
-Szabadszavas kereső
-Letisztult listázási oldal
-Átlátható kategóriák
-Kedvenc hirdetések és keresések mentése
-Felhasználóbarát hirdetésfeladás
-Képek feltöltése közvetlenül a mobiltelefonról
-Egyszerűen szerkesztheted a hirdetéseidet, vagy vásárolhatsz hozzájuk kiemelést
-Házhozszállítási megoldások
-Többféle kapcsolatfelvételi lehetőség

Az alkalmazást a felhasználói visszajelzések alapján folyamatosan javítjuk és frissítjük!
Az alkalmazás legfrissebb verziójában lévő új funkciók:

– Felhasználói visszajelzések alapján javítottuk a korábbi verzióban előforduló hibákat.

Rating

0

( 0 Votes )
Please Rate!
Jófogás – Apróhirdetés APK Full Download

No votes so far! Be the first to rate this post.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *